Vi söker en erfaren möbelsnickare!

Du kommer att arbetar ofta i projektform. Uppdragen kan se väldigt olika ut beroende på uppdragsgivare. Genom förståelse för material, konstruktion och metod utvecklar du ditt arbetssätt med designprocessen

Som möbelsnickare är du med och påverkar framtidens formgivning och skapar möbler där människan står i centrum. Det här är ett jobb för dig som vill arbeta konstnärligt och hantverksbaserat i ett akademiskt sammanhang

Vi lägger stor vikt vid trä och textil, men kunskaper om andra material – både beprövade och innovativa – är självklart lika viktig. Du får också arbeta mot riktiga uppdragsgivare i designprojekt vilket både är utvecklande för dig personligen och en bra övning inför dem kommande kund beställningar.

Du kommer att arbetar med verktyg, materiallära, stilhistoria och visuell kommunikation. Du kommer även arbetar främst med formgivning och ha förståelse för värdet av en bra designprocess för att ta fram produkter för industriell tillverkning.

Vi tror att du som söker har en utbildning i grunden som möbelsnickare eller har motsvarande eller liknade erfarenhet. Du är en hantverkare som gillar olika typer av material och jobbar med kvalitet och noggrannhet i varje steg.

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete som kräver gott handhavande då möblerna som renoveras ofta är värdefulla.

Anställningen påbörjas så snart som möjligt. Skicka in din ansökan via e-post då rekryteringsprocessen pågår fortlöpande.