Förutom de färdiga möblerna som Ni ser på vår hemsida utför vi även små- till omfattande renoveringsuppdrag enligt Era önskemål. Har du en kär möbel hemma som behöver lite kärlek och omvårdnad? Kanske lite ny färg eller en helt ny kostym? Vi ser inga problem, bara möjligheter! Skicka oss några bilder så kan vi tillsammans diskutera färg och tygval och bolla idéer på hur vi kan göra just Er nöjda.

Vi tar inte betalt för offerter så låt fantasin flöda och förlita er på att vi gör vårt bästa för att förgylla era möbler!

NYHET! 

Har ni tomma lägenheter eller hus som objekt som ni behöver piffa till och styla för en försäljning med god vinst? Är ni i behov av vackra och exklusiva möbler till er objektfotografering eller visning?

Vi erbjuder uthyrning av våra möbler enligt önskemål till tex fotografering och/eller visningar. 

Självklart kommer vi och levererar möblerna och hämtar upp dom när det är dags. Vill er köpare ha kvar våra möbler så går dom att köpa och vi erbjuder då 10% rabatt på möbelpriset!

Skicka oss en förfrågan via antingen kontaktformuläret på vår hemsida, maila oss eller ring oss för att få ett gratis kostnadsförslag!

Vi har vår bas i Västerås men vi erbjuder våra tjänster i Örebro Län, Uppsala Län, Stockholms Län, Södermanlands Län och Västmanlands Län.

Glöm inte bort att vi även hämtar och levererar från dörr till dörr, för mer information om det kan du kika in under fliken “Frakt”.

Du når oss antingen via mail på kontakt@unikamobler.se, på telefon 0728 334 334 eller genom att använda kontaktformuläret under fliken “Kontakta oss”.

Vi brinner för att förädla det gamla och antika och ge dom ett unikt ansiktslyft! Vi är proffs på det vi gör så tveka inte att kontakta oss om du undrar över något eller har några frågor.

Vi finns här för att hjälpa er!

/Team Unika Möbler